Тенис на маса XIV-та Варненска Универсиада -

  • ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
  • 12.04.2013 г.
Тенис на маса XIV-та Варненска Универсиада -

На 10 април завърши турнира по тенис на маса, които е част от Варненската студентска универсиада. Състезание се проведе в „зала 20“ на ДКС Варна и в него взеха участие над 60 студенти от петте варненски университета.


След многочасови оспорвани срещи победител в мъжкия турнир е Теодор Александров от Варненски свободен университет, а сребърното отличие отиде при представителя на ВВМУ Денислава Коджабашев. Почетното трето място остана за Добромир Денев от Икономически Университет Варна.

При жените турнира изцяло се доминираше от представителките на Икономически университет Варна и след изиграване на всички срещи, класирането придоби следния вид:

  1. Айлин Исмет - Икономически университет
  2. Весела Цветанова - Икономически университет
  3. Мария Стойкова – Икономически университет

На база индивидуалните турнири при мъжете и жените, бе направено и отборно –комплексно класиране, като се вземат резултатите на четиримата най-предно класирали се състезатели от всеки Университет по спорта тенис на маса .На първо място закономерно се класира Икономически Университет, на второ място между Университетите са представителите на Технически Университет Варна и на трето място се класираха студентите от Варненски свободен Университет.

 
Споделете вашето мнение
Още от същия раздел

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close