Награждаване XIV Варненска Универсиада

  • ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
  • 22.04.2013 г.
Награждаване XIV Варненска Универсиада

С много настроение и награди, премина награждаването и закриването на  XVIта поред Варненска Универсиада. Церемонията се състоя в спортен бар Плейграунд МОЛ Варна, през съботната вечер и на нея присъстваха над 300 студент от петте варненски Университета. С тях пристигнаха и ръководителите на звената по спорт в университетите, зам. Ректори,  председатели на студентските съвети. Освен от академичната общност, събитието бе уважено и от временно изпълняващия длъжността кмет на Варна Доц. Д-р Христо Бозов.

ФОТОГАЛЕРИЯ


Представители на Общината бяха също и Кристиана Генчева началник отдел „Спорт”, Данчо Илиев мл. експерт в същия отдел. Водещ на събитието беше спортния журналист Румен Генов, а за доброто настроение на гостите се погрижи Здравена от спортен клуб „Грация” със своите два красиви танца на сцената.

В продължение на около един час, бяха наградени с купи, медали и предметни награди, всички призьори в деветте вида спорт, заложени в програмата на Универсиадата.

         Организаторите бяха предвидели и индивидуални призове за най-полезен състезател в баскетбола Ивайло Тодоров от ИУ и волейбола - Стоян Стоянов от ВВМУ „Н. Й. Вапцаров”. Приз получи и голмайстора на футболния турнир Али Али от МУ с цели 16 попадения в 6 мача. А за най-резултатен играч в боулинга бе отличен Кристиян Бандов от икономическия.

         След всички тези наградени, се стигна до кулминацията на вечерта и връчването на най-голямото отличие във Варненската Студентска Универсиада купата за комплексен победител, която за поредна година отиде при ИКОНОМИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ ВАРНА!!!

         Голямата купа връчи лично Доц. Д-р Христо Бозов на ръководителя катедра ФВС при ИУ - Велислав Цеков и председателя на студентски съвет  при ИУ Георги Патриков.
Споделете вашето мнение
Още от същия раздел

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close