Завърши детски футболен турнир Кока Кола 2014

  • ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
  • 11.05.2014 г.
Завърши детски футболен турнир Кока Кола 2014

27 училища /около 300 деца/ от град Варна и областта се включиха в надпреварата за купа Кока Кола под наслов ИГРАЙ С НАС! ДВИЖИ СЕ!
Турнира беше открит на официална церемония, на която приветствие направи началникът на отдел "Спорт" при Община Варна Кристиана Генчева, Веси Иванова и Данчо Илиев от отдела също присъстваха. От старана на Кока Кола грамоти на всички участници връчи Люсиен Велчев. След което на ОСРК "Младост" спортният празник продължи с футболната програма, много музика, съпътстващи игри и награди. Шампион в надпреварата стана отбора на СОУ "Найден Геров", който ще защитава честа на град Варна на финалния турнир следващия уикенд в град Пловдив.


Турнирът по футбол за „Купата на Coca-Cola” е платформа, която популяризира активния и здравословен начин на живот на подрастващите. Инициативата е дългосрочна и насочена към развиване на социалните умения на учениците чрез спортни активности, поднесени по забавен за тях начин.

ПРОГРАМА

 

Предварителна заявка за участие на съответното училище във Веригата с график за вътрешноучилищните турнири /заверени с подпис и печат на директора/ се подава до  24 януари 2014 г. на ел. адрес otdel_sport@abv.bg или в отдел „Спорт“, Младежки дом /Орбита/, стая 4.

       Целта на проявата е  да стане най-големият футболен турнир и празник за 12-14 годишните деца.

       В кампанията ще бъдат привлечени както учителите, така и семействата на учениците.

       Турнирите се организират от Кока-Кола ХБК България и Кока-Кола България, с помоща на ММС, МОН и общините – Бургас, Варна, Пловдив,София,Стара Загора,Благоевград,Велико Търново и Русе.

ДОКУМЕНТИ

Регламент

Координатори
Споделете вашето мнение
Още от същия раздел

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close