Турнир за купата на Ректора на ИУ баскетбол 3х3

  • ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
  • 16.04.2014 г.
Турнир за купата на Ректора на ИУ баскетбол 3х3

Икономически университет – Варна, за трета поредна година организира турнир по баскетбол 3 х 3 за Купата на Ректора на ИУ, с подкрепата на Община Варна. Състезанията ще се проведат в обновения Спортен комплекс на Университета, като право на участие ще имат студенти от ИУ - Варна и ученици от X, XI и XII клас на училищата в града.


 Целта на събитието е да се обогати спортния календар на учащите и да се популяризира спорта сред ученици и студенти, както и да се постигне партньорство в прехода от средното към висшето образование. Учениците - спортисти ще имат възможност да получат информация относно кандидатстудентския прием и и възможностите, които открива придобиването на висше образование в нашия Университет. Всеки участник в състезанието ще получи възпоменателна грамота и фланелка, а най - добрите ще бъдат наградени с медали, купи и други награди. За доброто настроение на участниците и гостите на турнира ще се погрижи танцова формация. Ще бъдат проведени демонстрации на различни бойни изкуства.
         Спортът е естествено средство за комуникация между младите хора, без значение от пол и възраст. Надяваме се участието на повереното Ви училище да допринесе както за обогатяване личностния потенциал на Вашите възпитаници, атмосфера на добри взаимоотношения и партньорство между представителите на различни степени на образованието, така и за създаването на спортен дух и незабравима емоционална атмосфера.

Програма

Петък - 25.04.2014г.

 

9:00 – техническа конференция и теглене на жребий.

9:30 – начало на срещите /ще се играе на един кош в двете игрища/

14:00 – награждаване на победителите


Забележка:
Участията на танцовата формация и демонстрациите по бойни изкуства ще бъдат провеждани в паузите между баскетболните срещи.

НАРЕДБА
Споделете вашето мнение
Още от същия раздел

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close