Турнири Купа 8 декември

  • ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
  • 11.11.2014 г.
Турнири Купа 8 декември

За поредна година Община Варна, Студентските съвети и Академичните звена отговарящи за спорта в университета, организират спортни прояви по случай 8 декември-празника на Българските студенти.


В програмата тази година са включени спортовете плуване, мини футбол, волейбол, боулинг и лекоатлетически крос.

Новоизграденият закрит басейн „Д-р Л. Лазаров“ в ПК „Приморски“ ще домакинства на спорта плуване на 15 ноември от 10.00 часа.

Основен акцент в програмата на състезанията за студентите е цар футбол. Турнирът стартира на 17 ноември /понеделник/ от 16.00 часа на базата на Технически университет Варна с мач между ВВМУ и ИУ. Всеки университет може да се включи в състезанието с два отбора от по 12 състезатели. Финалните мачове са предвидени за 21 ноември /петък/.

На 13.11.14г. в спортната база на Икономически Университет Варна от 15.00 часа с двубоя при мъжете между ВСУ и МУ, ще стартира волейболната програма.

Боулинг турнира ще се проведе в “Playground” МОЛ Варна, като началото на квалификациите ще е от 15.00 часа на 19 ноември /сряда/, а финалните игри между петте финалиста, стартират на 20-ти в 17.00 часа.

Кулминацията на състезанията в чест на празника на българските студенти е Лекоатлетическия крос, който ще се проведе на 22 ноември /събота/ от 11.00 в морската градина, под летен театър. Всички студенти, от всички университети, без ограничения са поканени да участват на място в деня на състезанието.


Наредба плуване- изтегли

Наредба Волейбол- изтегли

Наредба мини футбол - изтегли

Наредба лекоатлетически крос- изтегли

Наредба боулинг- изтегли

Церемонията по официалното награждаване и закриване на “Купа 8 декември” ще се състои на 22.11.14 г. /събота/ от 18.00 часа в спортен бар „Playground“ МОЛ Варна.

          Организационните разходи, разходите за съдийски хонорари и награди се осигуряват от организаторите от Дирекция ОМДС при Община Варна.

Наредбите за турнирите може да намерите на www.varnanamladite.com
Споделете вашето мнение
Още от същия раздел

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close