Ректорът на Икономически Университет – Варна откри финалите на ученически игри по баскетбол

  • ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
  • 07.05.2015 г.
Ректорът на Икономически Университет – Варна   откри финалите на ученически игри по баскетбол

10 отбора от цяла България /Силистра, Габрово, София, Видин, Бургас, Правец, Златоград, Шумен, Стара Загора и Варна/ участват във финалите на ученически игри по баскетбол XI-XII клас за юноши, които се провеждат в обновената зала на Икономически Университет - Варна.


Церемонията откри лично Ректора на Университета Проф. Пламен Илиев. Официални гости още бяха Кристиана Генчева – началник отдел „Спорт“ при Община Варна, Иван Иванов –експерт ФВС към РИО-Варна, Стоян Стоянов и Веселин Хаджиев заместник ректори на Икономически Университет, Вили Цеков катедра ФВС при ИУ, Цецко Цеков, Данчо Илиев от отдел „Спорт“.

Клетва за състезателите прочете ученикът от Първа ЕГ Виктор Савов, а за съдийския състав Живко Маринов!

За доброто настроение на гостите се погрижиха мажоретния състав на НГХНИ „К. Преславски“ с ръководител Румяна Филипова и Ралица Добрева от Първа ЕГ, която изпълни вокално изпълнение!

Състезанието се провежда в периода 7-10 май, награждаването на призовата тройка е предвидено за 12.00 часа на 10 май в залата на Икономически Университет.

Представителния отбор на град Варна е съставен от учениците Първа езикова гимназия, а всички които желаят да наблюдават срещите, могат да го направят от 09.00 до 19.00 часа в залата на университета. Програма може да намерите на www.varnanamladite.com

ПРОГРАМА

Следващата седмица Морската столица приема и финалите от ученически игри по тенис на маса за юноши девойки VIII – X клас, като домакин на надпреварата  ще е зала „Младост“ на ДКС.
Споделете вашето мнение
Още от същия раздел

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close