Директорът на ДКС – Варна откри финалите на ученически игри по тенис на маса 8-10 клас

  • ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
  • 15.05.2015 г.
Директорът на ДКС – Варна откри финалите на ученически игри по тенис на маса 8-10 клас

20 отбора от цяла България /Монтана, Плевен, София, Перник, Шумен, Карнобат, Пловдив, Кърджали, Смолян, Ямбол, Г. Тошево, Дупница, Две могили, Ардино, Роман, Горна Оряховица и Варна/ участват във финалите на ученически игри по тенис на маса VIII-X клас за юноши и девойки, които се провеждат в обновената зала „Младост“ на Двореца на културата и спорта - Варна.


Церемонията откри лично Минко Христов директор на ДКС – Варна. Официални гости още бяха Кристиана Генчева – началник отдел „Спорт“ при Община Варна, Веселина Тотева директор на IV-та ЕГ “Ф. Ж. Кюри“,  Цецко Цеков председател на ОСУСТ и Данчо Илиев от отдел „Спорт“.

За доброто настроение на гостите се погрижиха състав народни танци на IV-та ЕГ„Ф. Ж. Кюри“ с ръководител Стела Андонакиева, Жасмин Филева 8 клас и Миглена Русева 12 клас от Първа ЕГ, които изпълниха дуетно изпълнение!

Състезанието се провежда в периода 15-17 май, награждаването на отборния турнир е предвидено за 16.30 часа на 16 май в зала „Младост“ по тенис на маса, а призовата тройка в индивидуалния турнир ще получи наградите си на 17 май от 12.00 часа и в двореца на спорта.

Представителни отбори на град Варна в проявата са Първа езикова гимназия с отбор юноши и отбор девойки от IV- та ЕГ „Ф. Ж. Кюри“, а всички които желаят да наблюдават срещите, могат да го направят от 09.00 до 17.00 часа в залата.
Споделете вашето мнение
Още от същия раздел

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close