Ученически игри футбол

  • ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
  • 18.11.2015 г.
Ученически игри футбол

Ученически игри футбол

В съботния ден /14.11.15 г./, на стадион „Технически университет“ Варна се проведоха финалните срещи от възрастовите групи 8-10 клас по футбол от Ученически игри 2015/2016 г.

За финалната тройка при юноши 8-10 клас се класираха отборите на СОУ „Найден Геров“, ПГЧЕ „Йоан Екзарх“, ПГ Електротехника


След изиграването на мачовете от финалната тройка, класирането се подреди по следния начин:

  1. Шампиони са възпитаниците на СОУ „Найден Геров“,
  2. На второ място са връстниците им от ПГЧЕ „Йоан Екзарх“
  3. А бронзовите медали останаха за представителите на ПГ Електротехника

Всички отбори от призовата тройка получиха от организаторите Община Варна купи, медали и грамоти подписани от Кмета г-н Иван Портних, както и по една футболна топка осигурен от ЗС на БФС Варна и Дирекция „Спорт“.

Днес /16.11.15 г./от 11.30 ч. ще стартират и финалните срещи при най-големите ученици от възрастова група 11-12 клас с двубоите между ВМГ „Св. Н. Чудотворец“ срещу ВТГ „Г. Раковски“ и от 13.00 часа ПТГ и ПГИ „Д-р Иван Богоров“. Победителите ще бъдат наградени в 14.30 часа с предметни награди осигурени от организаторите от Община Варна, Дирекция „Спорт“ и ЗС БФС.

При най-малките футболисти момчета 5-7 клас за финалната четворка се класираха отборите на ОУ „Св. Кирил и Методий“, ОУ „Христо Ботев“, СОУ „Найден Геров“ и СОУ „Св. Климент Охридски“.

Финалните мачове са заложени да се изиграят от 17 до 19 ноември на стадион „Локомотив“, а четвъртък когато е и последния мач е награждаването на най-малките футболисти, участници в ученически игри 2015/2016 г.

Първите два отбора от всяка възраст, продължават и за областното първенство, където ще защитават спортната чест на град Варна.
Споделете вашето мнение
Още от същия раздел

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close