Спортен празник „Спортни звездички”

  • ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
  • 14.04.2016 г.
 Спортен празник „Спортни звездички”

На 26 май /четвъртък/ 2016 г. от 16.00 до 18.30 часа в зала „Конгресна” на Дворец на културата и спорта ще се проведе ученически спортен празник „Спортни звездички”, предназначен за ученици от ІV-V клас. Веригата спортни празници е платформа, която популяризира активния и здравословен начин на живот на подрастващите.         

        Инициативата е дългосрочна и насочена към развитие на социалните умения на учениците чрез спортни активности, поднесени по забавен за тях начин, като са предвидени много награди за участниците и победителите.


Организацията на проявата се осъществява от Община Варна съвместно с Агенция за спортен маркетинг „Реал-спорт” и с подкрепата на застрахователна компания ДЗИ.

         Във връзка с горното е отправена покана към всички училища да излъчат представителна група от ученици /5 момчета и 5 момичета/, които желаят да се включат в щафетното състезание, а в останалите предвидени индивидуални спортни активности /зони/, могат да се включат неограничен брой участници.

За да се включат в събитието, училищата трябва да изпратят попълнен образец 1 - заявки за участие до 26 април /вторник/ 2016 г. на ел. адрес: otdel_sport@abv.bg или в Младежки дом, стая 4 – Дирекция „Спорт“.

 

Всички деца преминали успешно шестте индивидуални активности, предвидени в проявата, получават награда и право да участват в томбола на ДЗИ за големи предметни награди –  велосипед, уейк-борд, скейтборд, тротинетка, ракета за тенис и др.

Веднага след приключване на спортния празник, ще се проведе концерт на изпълнителите Криско и Лора Караджова пред Дворец на културата и спорта - Варна, където всички са поканени.

 

Приложения:  

1. Регламент

2. Образец 1 – Заявка за участие - срок до 26 април/вторник/ 2016 г.

3. Образец 2 – Списък на отбора, съдържащ имена и дати на раждане на състезателите/, които са необходими за изготвяне на застраховката на участниците /представя се на техническата конференция на 26 май/.

4. Образец 3 - Схема на спортните игри
Споделете вашето мнение
Още от същия раздел

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close