При засилен интерес премина турнира по „Стрийт фитнес”

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 17.07.2017 г.
При засилен интерес премина турнира по „Стрийт фитнес”

При засилен интерес премина турнира по „Стрийт фитнес”, организиран от Националното сдружение на сираците в България с партньорството и подкрепата на дирекция „Спорт” в община Варна.


При засилен интерес премина турнира по „Стрийт фитнес”, организиран от Националното сдружение на сираците в България с партньорството и подкрепата на дирекция „Спорт” в община Варна. С генералната подкрепа на хотел „Маринела” София и сдружение „Маринела” се провежда събитието в няколко градове в страната. За всички участници имаше безплатно минерална вода, кроасани и елевант.

Инициативата се провежда за осма поредна година в рамките на спортната кампания „ваканция без грижи”, която има за цел да се уплътни свободното време на децата през лятната ваканция, деца в неравностойно положение да спортуват с връстници от семейна среда и чрез спорта да създават нови приятелства. Събитието беше уважено от директора на дирекция „Спорт” в община Варна г-н Кристиан Димитров, Мила Цонева, експерт в дилекция „Спорт” и представители на фирмите спонсори.

В категорията момчета до 17 г. първо място грабна Петко Белчев на 17 години от Варна, в категория момчета над 17 години първо място спечели Александър миланов от Белослав, а м категорията при момичетата безпорно наградата грабна Натали Стефанова от Перник. Всички класирали се до трето място във всяка една от категориите получиха, купи, медали и много предметни награди, като в края на турнира първенците направиха демонстративно шоу и публиката избра своя фаворит и това е Наталия Симеонова от Перник, която спечели и голямата награда едноседмична почивка за двама в курортен комплекс „Албена” на база олинклузив. Участниците от София, Добрич, Силистра, радомир, перник, Стара Загора, Пловдив, Плевен, Добрич и други градове в странта останаха с невероятни впечатления от направената организация за турнира. Благодарим на дирекция „Спорт” в община Варна и партньорите на инициативата.

 
Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close