Днес започват състезанията от „Купа 8 декември“

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 08.11.2017 г.
Днес започват състезанията от „Купа 8 декември“

Състезанията в чест на българските студенти и техния празника стартират днес с турнира по боулинг, които ще се проведе в МОЛ Варна. От 16.00 часа сили ще премерят отборите на ВСУ „Черноризец Храбър“, Икономически Университет и ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“, а в сесията от 18.00 часа ще участват студентите на Технически Университет, които са шампиони от миналата година, Висшето училище по мениджмънт и Медицински Университет. Отборът постигнал най-много точки в две индивидуални игри ще бъде обявен за победител.


Към НАРЕДБИ

Утре /09.11.17 г./ в залата на Икономически Университет от 14.00 часа ще започне и отборният турнир по тенис на маса за мъже и жени, а в петък от 10.00 часа е индивидуалната надпревара.

В петъчния ден сили ще премерят баскетболистите на шестте университета, като в 15.00 часа в спортния комплекс на Медицински Университет стартира турнира по стрийтбол 3х3 за мъже и жени.

Лекоатлетическия крос, ще се състои на 11 ноември /събота/ от 11.00 в Морската градина, под Летен театър. Всички студенти, от всички университети, без ограничения са поканени да участват на място в деня на състезанието на дистанция 1000 и 2000 метра, съответно жени и мъже.

През следващата седмица са заложени да се проведат и най-масовите спортове: футбол, волейбол, плуване.

Официалното награждаване на „Купа 8 декември“ ще се състои на 18 ноември 2017 г. (събота) от 18.00 ч. Юнашки салон.
Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close