Стартира проектът “СПОРТ ЗА ЗДРАВЕ”

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 17.05.2018 г.
Стартира проектът “СПОРТ ЗА ЗДРАВЕ”

Сдружение “Спортен клуб - РИНГ” ще реализира проект, с финансова подкрепа на Национална програма за младежта, Министерството на младежта и спорта, договор № 25-00-4/26.04.2018г. за проект № НПИМД-125-Н1-Т1/2018.


Проектът е насочен към възрастова група 15 – 29 години, имащ за цел да създаде условия за изграждане на отговорно поведение, чрез насърчаване към здравословен начин на живот, като повиши информираността относно ползата от спорта за здравословния начин на живот.

 

Ще се проведе национална информационна кампания, целяща популяризиране на възможностите за практикуване на различни видове спорт в свободното време и ползата от спорта за здравословния начин на живот.

 

Ще се създаде и разпространи методология за провеждане на обучения на младите хора по въпросите за здравословния начин на живот чрез спорт и физическа активност.

 

Ще се проведат обучения с експерта по физическото възпитание и спорта Красимир Гецов.

 

Също така ще се проведат и инициативи със спортен характер с цел развитие на знания, нагласи и умения за здравословен начин на живот, безопасно поведение и избягване на рискови за здравето практики.

Първата среща се проведе днес в конферентната зала на Ситицентър град Каварна.

Проектът бе представен официално от Ердоан Демиров – председател на сдружение “Спортен клуб – РИНГ” и ръководител на проекта. На срещата присъстваха и членовете на екипа за управление на проекта – Дарина Маринова и Силвия Михайлова, както и експерта по спорт и физическо възпитание Красимир Гецов.

 
Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close