Начало на финалите на ученически игри по баскетбол за юноши и волейбол за девойки 8-10 клас

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 06.06.2018 г.
Начало на финалите на ученически игри по баскетбол за юноши и волейбол за девойки 8-10 клас

В републиканските финали от ученически игри по баскетбол за VIII-X клас юноши, участие ще вземат 10 отбора от цяла България, които се провеждат в Многофункционалната зала на Икономически Университет - Варна. Церемонията по откриване на състезанието ще се проведе на 7 юни /четвъртък/ от 10.00 часа.


За доброто настроение на гостите ще се погрижат вокални изпълнители и танцьори от домакините за град Варна Първа езикова гимназия

По традиция ще бъде прочетена клетва от състезателите и съдиите на турнира. Състезанието се провежда в периода 7-10 юни, а награждаването на призовата тройка е предвидено за 12.00 часа на 10 юни в залата на Икономически Университет.

Представителния отбор на град Варна е съставен от учениците Първа езикова гимназия, а всички които желаят да наблюдават срещите, могат да го направят от 09.00 до 18.00 часа в залата на университета.

 

От 7 до 10 юни Морската столица приема и финалите от ученически игри по волейбол за девойки VIII-X клас, като домакин на надпреварата ще са залите на Национална спортна база „Спортпалас“. Откриването на турнира е предвидено за 7 юни от 14.00 часа. Във Варна пристигат 9 отбора от страната, а честта на града ще защитават учениците на МГ „Д-р Петър Берон“.

 

 
Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close