Българска младежка асоциация за плажни спортове ще реализира проект НЕ НА АГРЕСИЯТА!

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 07.06.2018 г.
Българска младежка асоциация за плажни спортове ще реализира проект НЕ НА АГРЕСИЯТА!

Българска младежка асоциация за плажни спортове ще реализира проект с наименование “НЕ НА АГРЕСИЯТА!”, с финансова подкрепа на Министерството на младежта и спорта, съгласно договор № 25-00-29/23.05.2018г. за проект № НПИМД-166-Н3/2018


Проектът е насочен във възрастова група 15 – 29 години, като поне 10 % младежи в неравно положение, имащ за цел да повиши информираността за различни видове рисково поведение и негативните последствия от тях, върху личния и социалния живот на младите хора.

Ще се проведе информационна кампания против агресията на територията на град Варна.

Целта на кампанията е запознаване на целевата група с формите на агресия както и нейната превенция.

Ще се проведе и инициатива със състезателен характер, на открито, която има за цел да запознае младежите с ползите от спортните дейности и превенцията на агресията сред младежта. Тя ще въздейства върху изграждане на дисциплината и адекватното поведение в ситуации с агресия, както и за формиране на състезателен дух и желание за водене на активен и здравословен начин на живот.

Също така ще се организират и проведат спортни демонстрации по: карате, футбол, плажен волейбол, плажен тенис и хандбал.

При провеждането им, всеки желаещ може да се запознае от близо със спорта както и със съществуващите възможности за практикуването му в свободното време като алтернатива на рисковото поведение.

 

Първата среща се проведе днес в Юнашкия салон, като дирекция „Спорт“ и Община Варна също са съпричастни с този проект. Проектът бе представен официално от Димитър Димитров – председател на Българска младежка асоциация за плажни спортове и ръководител на проекта. На срещата присъства и координатора на проекта Курти Куртев.

 

 
Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close