НАГРАДИХА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В ОТКРИТИТЕ РАБОТНИЧЕСКИ СПОРТНИ ИГРИ ЗА КУПАТА НА ОБЩИНА ВАРНА

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 08.06.2018 г.
НАГРАДИХА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В ОТКРИТИТЕ РАБОТНИЧЕСКИ СПОРТНИ ИГРИ ЗА КУПАТА НА ОБЩИНА ВАРНА

На официална церемония в Юнашки салон на 31.05.2018г бяха закрити Откритите работнически спортни игри за Купата на Община Варна.


За втора поредна година организатори на спортния форум бяха Българска работническа федерация „Спорт и здраве“, Община Варна и Работнически клуб „Спорт и здраве – Варна 2016“.

В оспорвана надпревара в рамките на месец и половина 80 отбора от 28 фирми и учреждения мериха сили в седем вида спорт: мини футбол, волейбол, плажен волейбол, плажен тенис, стрийтбол, дартс и тенис на маса.

Комплексният победител в Игрите - отборът на ВиК–Варна получи Купата на Община варна от Заместник-кметът господин Коста Базитов. На второ и трето място в комплексното класиране се нареждат съответно отборите на Областна дирекция на МВР-Варна и Военно формирование 32140-Варна към ВМС.

Всеки състезател от отборите класирали се на 1, 2 и 3 място в различните турнири получи едномесечна безплатна карта MultiSport, осигурена от партньорите на събитието - Бенефит Системс България.

Специален гост на тържеството бе Десислава Ягодин – председател на Българската работническа федерация „Спорт и здраве“ - КНСБ, както и дългогодишният ръководител на работническия спорт у нас Костадин Пързулов. Домакинът на събитието Дирекция „Спорт“ бе представена от г-н Кристиан Димитров - директор и Елза Хралампиева - главен експерт в общинската дирекция.
Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close