СУ „Найден Геров“ победител в спортен празник „Бързи и сръчни“ за 3-ти клас

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 21.11.2018 г.
СУ „Найден Геров“ победител  в спортен празник „Бързи и сръчни“ за 3-ти клас

При голям интерес вчера /20.11.2018/ в Многофункционална спортна зала на Първа езикова гимназия, се проведе спортният празник „Бързи и сръчни“ ЕСЕН 2018 за III клас, организиран от дирекция „Спорт“ при "Община Варна".

В спортния празник се включиха 12 варненски училища и ОУ „Кирил и Методий“ от Старо Оряхово. В церемонията по отриване над 150 децата бяха поздравени от г-н Данчо Илиев от дирекция „Спорт“ при Община Варна, който откри състезанието.


Състезанието премина с много положителни емоции и вълнения. Като след края на надпревара имаше победители, които получиха купи и медали, а за всички участници бяха предвидени подаръци – тениски с логото на Варна – Европейски град на спорта 2019 г. и грамоти

Класиране:

  1. СУ „Найден Геров“
  2. ОУ „Г. С. Раковски“
  3. ОУ „Ангел Кънчев“
  4. ОУ „Васил Априлов“


В края на спортния празник беше изтеглена томбола с много предметни награди /Велосипед, тротинетка, ролери, скейтборд, топки, федербал, хилки за тенис на маса и др./. Наградите осигуриха организаторите Община Варна, чрез Дирекция "Спорт.  

Голямата награда велосипед спечели  ученичка от СУ „Неофит Бозвели“.

Следващите състезания от спортен празник „Бързи и сръчни“ ще се проведат отново в залата на Първа ЕГ от 15.00 часа по следния график:

22 ноември /четвъртък/ II клас „Бързи и сръчни“

6 декември /четвъртък/ I клас „Бързи и сръчни“

Инициативата на Дирекция „Спорт“, Община Варна е дългосрочна и насочена към развитие на двигателните и социалните умения на учениците чрез спортни активности, поднесени по забавен за тях начин.


През уикенда продължават състезанията от „Общински ученически игри 2018/2019“ в спортовете волейбол 11-12 клас за девойки, 5-7 клас за момичета и финалите за баскетбол 8-10 клас юноши и девойки.


Пълните програми на www.sportvarna.com
Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close