СУ „Димчо Дебелянов“ шампиони в детски празник „Бързи и сръчни“ за втори клас

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 23.11.2018 г.
СУ „Димчо Дебелянов“ шампиони  в детски празник „Бързи и сръчни“ за втори клас

Над 130 деца от ІI клас на възраст 8-9 години от 11 училища от град Варна се включиха вчера /22.11.18 г./ в детския спортен празник „Бързи и сръчни“, организиран Дирекция „Спорт“ при Община Варна с подкрепата на РУО – Варна.


Състезанието премина при много оспорвани и коректни бягания на децата, в залата на Първа езикова гимназия, а от 11 училища най-бързи и на-сръчни се оказаха децата на СУ „Димчо Дебелянов“, които грабнаха златните медали и шампионската купа, побеждавайки във финалното бягане СУ „Ангел Кънчев“. В надпреварата за третото място ОУ „Иван Вазов“ изпревари с малка разлика децата на СУ „Найден Геров“, които са четвърти.

Организаторите осигуриха за всяко дете по една тениска с надпис на Варна – Европейски град на Спорта 2019, специална грамота за участие, купи и медали за призьорите.

И този път след награждаването се проведе томбола с много награди. Най-голяма награда, чисто нов велосипед спечели ученичка на ОУ „Ангел Кънчев“

Последното състезание „Бързи и сръчни“ I клас за сезон ЕСЕН 2018 ще се проведе на 6 декември от 15.00 часа отново в залата Първа езикова гимназия и има за цел да популяризира активния и здравословен начин на живот сред малките учениците.


Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close