Турнир по лека атлетика „В.Тончев“

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 03.10.2019 г.
Турнир по лека атлетика „В.Тончев“

Във Варна за първи път ще се проведе международен турнир по лека атлетика за ветерани в памет на бившия национален треньор Веселин Тончев. Името на Веселин Тончев е тясно свързано с развитието на леката атлетика в гр.Варна. Като състезател, той беше в националния отбор на България в дисциплините дълъг и троен скок. Като треньор подготви стотици елитни състезатели, които допринесоха Варна да бъде един от центровете на леката атлетика в нашата страна.

Турнирът ще бъде на 5 октомври и ще се проведе на стадион „Младост“. Дисциплините свързани с хвърлянията ще бъдат на стадион „Локомотив“.В състезанията ще вземат участие спортисти от Украйна, Русия, Турция и Румъния. От България ще участват спортисти от девет града.

 


Състезанията започват на 5.10.2019 от 10.00 часа и са до 18.00 часа.Откриването на турнира е на стадион Младост от 14.00 часа. Очаква се в надпреварата да вземат участие около 120 спортисти.

Турнирът е организиран от Асоциацията на ветераните спортисти във Варна, СК“Атлетик“ , с активната подкрепа на Община Варна

 

 
Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close