Километри от книги на 12 октомври във Варна

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 04.10.2019 г.
Километри от книги на 12 октомври във Варна

Събитието Километри от книги V - благотворителни спортни игри се организира от Фантастик Сървисес и е в подкрепа на събитията част от Варна - европейски град на спорта 2019!

 Инициативата спомага за основните приоритети на Община Варна са популяривизрането на активният начин на живот, развитието на спортната инфраструктура и създаването на интересен спортен календар за гражданите и гостите на морската ни столица.

Повече от щастливи сме, че се включваме в над 200-те инициативи, част от "Европейски град на спорта", събирайки деца и възрастни да се забавляват спортувайки и правейки добро едновременно!

 


Дойде време и за есенното издание на “Километри от книги”. Както досега, каузата, зад която застават организаторите е поставянето на безплатни библиотеки с детски книжки за всички граждани и гости на град Варна.

 

И в това издание е запазен спортния дух на събитието. Организираме спортни игри* по отбори, съставени от двама души - възрастен и дете между 6 и 12 години. За най-добрите участници сме подготвили и изненади.  За всички, подкрепили каузата, ще има изненади и много поводи за усмивки!

Каним всички, които искат да прекарат съботното утро в игри и забавления, правейки добро за себе си и обществото. Дори и без участие, може да се включите в инициативата като донесете нова или употребявана (но запазена) детска книжка, или сума по избор.  Събраните книжки и средства ще послужат за поставянето на нови библиотечки на различни локации в град Варна!

 

Заповядайте на 12 октомври (събота) в 10:15 часа на поляната под Кривото дърво в Морска градина, Варна.

*Игрите са съобразени с възрастта на децата

 

След успеха, който постигнахме с предните 4 издания, сме ентусиазирани да продължаваме да правим добрини.

 

Очакваме те!
Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close