ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 12.11.2019 г.
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

На вниманието на спортните клубове, желаещи да кандидатстват с проекти по Програмата на ММС „Спорт за децата в свободното време”, за организиране и провеждане на спортни занимания за деца през 2020 г.

Министърът на младежта и спорта утвърди със Заповед № РД-09-635/05.11.2019 г. програма на ММС „Спорт за децата в свободното време” за 2020 г.

 

Основна цел на Програмата е създаване на условия и възможности за практикуване на спорт от деца в свободното им време с оглед подобряване на тяхното здраве, физическа дееспособност и спортно развитие.

 

Предоставя се възможност на спортните клубове и техните треньори да провеждат не по-малко от 6 месеца безплатни спортни занимания по предпочитан от децата спорт - 2 или 3 пъти седмично, както и за селекция на талантливи деца.


Информираме Ви, че крайният срок за кандидатстване с проекти по Програмата е 17:30 ч. на 2-ри декември 2019 г. За дата на подаване се счита датата на входящия номер на проекта, получен при постъпването му в деловодството на ММС, независимо от начина на подаване – директно в деловодство, чрез куриер или по поща.

 

Образците на документи за кандидатстване и отчитане за 2020 г. са публикувани на Интернет страницата на ММС, секция „Програми”, програма „Спорт за децата в свободното време” 2020 г.
Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close