Старитара съвместната инициатива на Община Варна, ASICS и 5kmRun

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 02.03.2020 г.
 Старитара съвместната инициатива на Община Варна, ASICS и 5kmRun

На 22.02.2020г. старитара съвместната инициатива на Община Варна, ASICS и 5kmRun за насърчаване на постоянството в участието в съботните 5 км бягания в Морската градина на Варна.


Целта е чрез предоставяне и поддържане на подходящи условия за редовен и лесно достъпен спорт, да се създаде естествена среда за любителите на бягането.

Конкретно, нашата инициатива е насочена към поощряване на постоянството, защото именно постоянството в живота и работата е основен фактор за успех.

Подарък ASICS раница за постоянство, как ще заработи схемата?

Припомняме, че в момента всички участници на 5kmrum получават юбилейна тениска на ASICS/5kmrun при достигане на 10 (за децата), 50, 100 и 250 съботни бягания. Тази раница, ще бъде допълнителна еднократна награда за участниците, които достигнат един от четирите прагове на брой бягания.

На 333-то бягане бяха раздадени и първите раници за най-редовните бегачи сред мъжете и жените от Елза Харалампиева - дирекция Спорт, Община Варна.

Сред мъжете това бе Радослав Авлавидов с 307 бягания от общо 333, а сред жените - неговата дъщера Ралица Авлавидова която е едва 14 годишна, но има 259 участия в съботните бягания, организирани от5kmRum в Морската градина на Варна.
Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close