Маратон на плажните спортове от 29 юли до 9 август

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 23.07.2020 г.
Маратон на плажните спортове от 29 юли до 9 август

В истински маратон на плажните спортове се превръщат дните от 29 юли до 9 август 2020 г., като част от фестивал на плажните спортове, заложен в програмата на Община Варна. Фестивалът започва на 29 и 30 юли с евроквалификация по плажен волейбол за 18 и 20 годишни младежи.

След това от 31 юли до 2 август ще се проведе турнир, който е кръг от Националната верига по плажен волейбол мъже и жени, а на 2 август в програмата на фесривала е включен и изключително атрактивния турнир по футволей.


Всичко това ще се състои на пясъчните кортове на плажа в кв. „Аспарухово“ със съдействието на община Варна. Състезанията са предвидени да започнат в 09:00 часа.

Всички желаещи да се запишат за участие в третият кръг от националната верига по плажен волейбол за мъже и жени трябва да изпратят имейл на energy@abv.bg, където трябва да бъде посочено:

• Име и Фамилия на участниците

• Имейл адрес на двамата участници

• Телефон за връзка

Основната схема за мъжкият волейболен турнир е за 16 отбора, ако има повече желаещи на 31 юли ще се изиграят квалификационни мачове, като отборите, които ще се борят за влизане в основна схема могат да получат повече информация в профила Instagram @beachvolleyenergy, на телефон: +359882788288 - Евгени Петков или energy@abv.bg. Очаква се отборите да бъдат разделени на четири групи по четири отбора.


На 08-09 август плажа до втора буна ще бъде домакин на единствения до момента турнир по плажен тенис с общ награден фонд 2000 долара и благотворителна кауза. Започна и записването за най-големия турнир по плажен тенис "Varna Sky Open" - част от Фестивала на плажните спортове Варна 2020, който се очаква да бъде едно уникално събитие за морската ни столица Варна.

За записване и повече информация относно турнира можете да посетите сайта на клуба организатор www.varnaskybtc.com

Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close