Varna Games Week 2020 - Фестивал за игри

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 19.08.2020 г.
Varna Games Week 2020 - Фестивал за игри

За първи път тази година красивата морска столица - Варна, ще се превърне и в столица на игрите! Стартира Varna Games Week - фестивал, който поставя началото на споделеното забавление от играта!


Събитието ще се проведе последната седмица на месец август, в емблематичиня за града сгада на Юнашки салон и ще е с продължителност 3 дни, /28.08.-30.08.2020г./.

Организатори са Belot.BG с подкрепата на Община Варна, Шахматен клуб – “Каиса – Варна” и Българска Бридж Федерация.


Основната идея и първоначален замисъл на Varna Games Week е създаването на мащабен ежегоден, национален фестивал, който да се състои последната седмица на месец август и да радва, обогатява и обединява любителите на игрите с една наистина обхватна програма в сферата на игрите. Поради епидемичната обстановка, тазгодишният формат ще протече в по-съкратен вариант в рамките на 3 дни с турнири по Белот, Шах, Бридж и бордови игри.


Водени от любовта към игрите, организаторите на фестивала имат ентусиазъм Varna Games Week да прерастне в международен фестивал.

През 2021 той ще обедини не само запалените почитатели на игри в град Варна, а ще представи и пъстрата палитра на съвременната гейминг култура в национален план.

Тя от своя страна ще предложи пълноценно забавление на всеки, да развие и тренира умения, да ни мотивира винаги да даваме най-доброто от себе си, като надскачаме собствените си възможности!

Във връзка с разпоредбите за провеждането на спортни събития е създадена организация за спазване на противоепидемиологични мерк.

Не пропускайте предстоящите събития и бъдете сред първите, които ще научат програмата за Varna Games Week 2021!

Запишете се тук: https://varnagames.com/#subscribe

Харесайте фестивала за игри и във Facebook: https://www.fb.com/VarnaGamesWeek/


Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close