24 -ри Международен турнир по художествена гимнастика „Руми и Албена“

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 02.09.2020 г.
24 -ри Международен турнир по художествена гимнастика „Руми и Албена“

Клуб по художествена гимнастика „ЧАР – ДКС“ с подкрепата на Община Варна, Българската федерация по художествена гимнастика и Двореца на културата и спорта – Варна, организира за двадесет и четвърта поредна година Международния турнир по художествена гимнастика "Руми и Албена".


Проявата е посветена на трагично загиналите преди 42 години в самолетна катастрофа варненски гимнастички Румяна Стефанова и Албена Петрова, възпитанички на заслужилата треньорка и председател на клуба-домакин, госпожа Мария Чипрянова.

В надпреварата ще вземат участие гимнастички от 17 клуба. В програмата са включени и демонстративни изпълнения на Националния ансамбъл на България. Специален гост на турнира е Мария Гигова – почетен председател на Българската федерация по художествена гимнастика. Главен съдия на турнира тази година ще бъде Филипа Филипова, международен съдия от най-високата категория, бреве 1.

Турнирът ще се проведе на 5 и 6 септември в зала "Конгресна" на "Двореца на културата и спорта " във Варна. Официалното откриване е обявено за 17:30 часа на 5 септември /събота/ 2020г.

 

 
Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close