Зимно предизвикателство 2021

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 15.02.2021 г.
 Зимно предизвикателство 2021

 

Отново ще има Зимно предизвикателство във Варна. Градът ни ще се включи в проявата за поредна година.

На 18 февруари /четвъртък/ от 10.45 до 11.45 и от 19.15. до 20.15 часа ще има безплатно ползване на Ледената пързалка в ОСРК „Младост”/с осигурени кънки/. Събитието се организира от Дирекция „Спорт” със съдействието на ОП „Спорт – Варна”, по инициатива на Българска Асоциация „Спорт за всички”.Спазват се противоепидемични мерки – измерване на температура преди влизане в пързалката, осигурени са дезинфектанти, допускат се граждани само на 50% от капацитета на пързалката/според изизкванията/.


Проявата е без състезателен характер, а целта на този спортен празник е да популяризира здравословния начин на живот чрез практикуване на зимни спортове. Предизвикателството е организирано така, че да осигури безплатен достъп на желаещите граждани до зимната ледена пързалка и безплатни кънки.

 

 

Проявата се провежда се от 1994 г., всяка година през месеците февруари и март, като се реализира във все повече градове и зимни курорти на страната ни и включва различни видове зимни надпревари с атрактивни и привлекателни конкурсни елементи.ЕЛАТЕ С НАС НА 18 ФЕВРУАРИ
Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close