„Спортен диалог” за ученици и студенти

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 20.05.2021 г.
„Спортен диалог”  за ученици и студенти

Катедра „Физическо възпитание и спорт” към Икономически университет - Варна и дирекция „Спорт“ при Община Варна организират за вас спортни събития и практики, стимулиращи двигателната активност и спорт сред ученици и студенти с възможност за прилагането им в домашни условия.

Събитията ще се проведат в Спортен комплекс на Университета, като право на участие ще имат ученици от училищата в града и студенти от ИУ - Варна. Целта на събитието е да се обогати спортния календар на учащите и постигне партньорство в прехода от средното към висшето образование.

Всяко събитие ще се води от експерт в съответния спорт, представящ нагледно аспекти от своята дисциплина под формата на отделно тренировъчно занимание. Ученици и студенти, ще имат възможност да участват в следните спортни събития:


Място на проявите: Спортен комплекс на Икономически университет - Варна

- 27.05.21 г. от 18.30 ч. ТАНЦОВ WORKSHOP

- За всички, които искат да се докоснат до изкуството модерен балет, организираме танцов Workshop, който е подходящ за любители и непрофесионалисти. Тренировката ще включва загрявка, елементи от Йога, разтягане, упражнения за гъвкавост и сила и разбира се много танцови стъпки. Препоръчително спортно облекло: клин и тениска или боди, а на краката чорапи.

* Могат да участват както танцуващи, така и хора без никакъв опит. Продължителност: 1 час

- 01.06.21 г. от 18.30 ч. POWER BODY FIT

- Power body fit е интензивна тренировка, съчетание от силови и кардио упражнения, предимно с тежестта на собственото тяло. Подобрява тонуса, силата, пъргавината, скороста и баланса на тялото.

- 02.06.21 г. от 18.30 ч. „ЗАЕДНО С ЙОГА”

- Чудесен начин за релаксация и възстановяване на тялото след вашия учебно-трудов ден. Йога е система от физически и умствени практики, включваща различни разтягания, пози и дихателни упражнения. Защо е полезна? Ето 6 причини: 1.Намалява стреса 2.Редуцира значително болката в гърба 3.Помага ни да сме по-съзнателни и концентрирани върху настоящето 4.Помага при отслабването 5.Прави тялото по-силно. Имате нужда от още причини? Започнете с Йога Релаксация и ще откриете други.

Записване на следния линк:

https://ue-varna.bg/bg/p/8684/katedra-fizichesko-vazpitanie-i-sport/forma-za-zapisvane

Лице за контакти: доц. д-р Илко Илиев

Тел: 0882 164 715

E-mail: ilikoiliev@abv.bg
Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close