Нестле за Живей Активно! завладява Българското Черноморие и Варна на 15 август

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 29.07.2021 г.
Нестле за Живей Активно! завладява Българското Черноморие и Варна на 15 август

На 15 август Нестле за Живей Активно! ще планира да завладее цялото Българско Черноморие с разнообразни плажни и летни активности. Най-голямата инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот в страната кани всички българи да живеят активно във Варна и други 13 български черноморски общини на датата. Фокус на предстоящото издание е ежедневната физическа активност през лятото за всички възрасти.


Тази година Нестле за Живей Активно! отправи покана до всички български черноморски общини с цел да се включат в инициативата за активен начин на живот и хранителната култура, канейки ги да организират свои собствени летни активности. Жителите и гостите на морската ни столица пък ще имат възможността да отбележат празника на града под мотото на най-голямата инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот в България. Във Варна стартът ще бъде даден на плаж Аспарухово, където посланици на инициативата, гости и официални лица ще се обединят около мисията да вдъхновят възможно най-много хора да бъдат активни и да запазят спортния дух и през лятото.

Нестле за Живей Активно! на плажа ще предложи много настроение и емоции за малки и големи. Специално подготвена за събитието демонстрация от българската федерация по спортна акробатика ще даде официалното начало на един от най-активните дни на плажа във Варна това лято. Акцентът на деня ще бъде третото издание на турнира по плажен волейбол за аматьори, подкрепен от волейболните легенди Владимир Николов, Евгени Иванов-Пушката, както и шампионките от ВК „Марица“. Посетителите ще могат да вземат участие и в специални heal fit тренировки и други открити уроци. Щафетни игри ще радват най-малките участници, а е дни от най-известните български олимпийски легенди и спортни знаменитости отново ще бъдат част от инициативата в морската ни столица. Малки и големи могат да станат част от активностите на деня, като се регистрира в официалното събитие във Фейсбук или директно на място.

Вече 16 години Нестле България мотивира стотици хиляди българи да водят активен начин на живот ежедневно, превръщайки кампанията в целогодишна инициатива, която показва предимствата от физическата активност през всички сезони.

Събитието в българската морска столица е организирано в партньорство с община Варна и ще се проведе при спазване на всички мерки за безопасност. Официален партньор на инициативата за поредна година е и Национално сдружение на общините в Република България.


Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close