С успех премина спортната кампания „Ваканция без грижи“ във Варна

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 16.08.2021 г.
С успех премина спортната кампания „Ваканция без грижи“  във Варна

На 12 и 13 август в морската столица се проведе национален турнир по „Стрийт фитнес“ с участието на деца и младежи от Варна, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Карнобат, които показаха своите умения в уличния стрийт фитнес.


Тринадесетото издание на спортната кампания премина с много емоции и вълнения сред участниците. Призовите места в категория момчета до 16г. възраст грабнаха: 1-во място: Денис Маринов от Карнобат, 2-ро място Георги Михайлов от Бургас, 3-то място отиде при Петър Петров от Ямбол, в категорията от 17 до 19г. първото място спечели Радослав Радев от Варна, второ място Иван Андреев от Варна и третото място отиде при Митко Иванов от Карнобат, в категорията над 20 г. първо място спечели Александър Радев от град Пловдив, второ място Йордан Господинов от Карнобат и третото място отиде при Младен Николов от Карнобат. Наградените получиха лаптопи, мобилни телефони, смарт часовници, външни батерии, дезодоранти на Нивеа и купи, грамоти и медали. Тази година и победители и победени получиха много предметни награди, като блутут колонки, слушалки, външни батерии и др. Откриването на спортната кампания беше уважено от Кмета на район „Одесос“ Варна г-н Георги Недев и Данчо Илиев – главен експерт в дирекция „Спорт“ на община Варна.

Във вторият ден участниците в турнира показаха своите умения на жителите и гостите на Варна, като дори някои от посетителите имаха възможност да се научат в тънкостите на уличният стрийт фитнес. Националното сдружение на сираците в България изказва огромна благодарност за реализацията и подкрепата на Генералния спонсор „Техномаркет“, основния спонсор „Елдоминвест“, дирекция „Спорт“ на община Варна, район „Одесос“ град Варна, „Престиж 96“, Аладин Фуудс“, „Фънсити +“, сънародниците ни от сдружение „Българка Чикаго“ като г-жа Ники Лазаро присъства лично на награждаването и поздрави участниците в спортната надпревара заедно с Директора на дирекция „Спорт“ на община варна г-н Кристиан Димитров. Вярваме, че спорта учи на самодисциплина и е най подходящият начин за здравословен начин на живот и алтернатива за уплътняване на свободното време през ваканцията на младите хора уточни Слави Михайлов и сподели, че ще продължи изданията на тази кампания, която през годините е обхванала над седем хиляди деца и млади хора от цялата страна.

Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close