Класиране – футбол и боулинг „Купа 8 декември“

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 14.11.2016 г.
Класиране – футбол и боулинг  „Купа 8 декември“

Резултати – футбол и боулинг

„Купа 8 декември“

 

След едноседмична оспорвана битка, в петък  /11.11.2016 г./ приключи турнирът по мини-футбол към „Купа 8 декември“. В двора на Технически университет се определиха следните четири отбора финалисти.


 

Шампиони в турнира по мини-футбол са студентите от "Икономически университет" Варна (отбор 2), побеждавайки с резултат 2:1, колети си от първия отбор на ИУ, респективно за тях останаха сребърните медали. В малкия финал бронзовия медал бе спечелен от миналогодишния шампион Медицински университет „Д-р Параскев Стоянов" Варна с категоричния резултат от 4 на 0. На четвърто място остана отбора от ВВМУ „Н. Й. Вапцаров".

Голмайсторския приз на турнира заслужено отива при Станко Георгиев от Медицински Университет – Варна с реализирани 8 гола в 5 мача.

 

В петъчния ден /11.11.16 г./ завърши и турнира по боулинг, част от веригата състезания за студентите. В турнира се явиха за участие 20 отбора, като след финалните две игри на боулинг пистите, класирането се подреди по следния начин:

 

1-во място - Технически университет - 1140 точки отбор в състав:

  - Николай Николаев

 - Мирослав Илиев

 - Станимир Николов

 - Симеон Христов

 - Стефан Недялков

 

2-ро място - Медицински университет /отбор 3/ - 1004 точки

 - Деница Георгиева, Александър Андреев, Велизар Гайдарджиев, Емануил Тенчев, Никола Бъговски

 

3-то място – ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ - 950 точки -Ивайло Терзиев, Атанас Василев, Кирил Димитров, Иво Колев, Ивайло Иванов

Призът за най-резултатен играч ще получи състезателя на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ Йордан Цанев Дяволов със реализирани 167 точки в една игра.

 

Официалната церемонията по  награждаване на призьорите и закриване на “Купа 8 декември” ще се състои на 20 ноември 2016 г. /неделя/ от 19.00 часа в спортен бар „Playground“ МОЛ Варна.
Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close