Откриха финалите на ученически игри по хандбал

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 12.05.2017 г.
Откриха финалите на ученически игри по хандбал

Шест училищни отбора от цяла България /Бургас, Пловдив, Горна Оряховица, Кубрат, София и Варна/ участват във финалите на ученически игри по хандбал XI-XII клас за юноши, които се провеждат в обновената зала по хандбал на НСБ „Спортпалас“ - Варна.


Церемонията откри директора на гимназията домакин ПГСАГ „Васил Левски“ инж. Магдалена Вуцова. Поздравления към участниците направиха и официалните гости и организатори Данчо Илиев – експерт в дирекция „Спорт“ на Община Варна, Иван Иванов –експерт ФВС към РУО-Варна, Иво Артименков – управител на НСБ „Спортпалас“ и Цецко Цеков- гл. ръководител.

Клетва за честна игра от името на състезателите прочете ученик от строителната гимназия, а Кристияна от името на съдийския състав!

За доброто настроение на гостите се погрижиха балетен състав „Виваденс“ от Общински детски комплекс с ръководител Слава Тобак.

Състезанието се провежда в периода 12-14 май, награждаването на призовата тройка е предвидено за 12.00 часа на 14 май в залата по хандбал на „Спортпалас“.

Представителния отбор на град Варна е съставен от учениците ПГСАГ „Васил Левски“, а всички които желаят да наблюдават срещите, могат да го направят от 09.00 до 19.00 часа в залата.
Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close