ОТКРИТИ РАБОТНИЧЕСКИ СПОРТНИ ИГРИ ЗА КУПАТА НА ОБЩИНА ВАРНА 01 МАЙ 2017 - 29 МАЙ 2017, ВАРНА

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 26.05.2017 г.
ОТКРИТИ РАБОТНИЧЕСКИ СПОРТНИ ИГРИ ЗА КУПАТА НА ОБЩИНА ВАРНА 01 МАЙ 2017 - 29 МАЙ 2017, ВАРНА

Продължават срещите от Откритите работнически спортни игри за Купата на Община Варна. Спортния форум организират Работнически клуб „Спорт и здраве – Варна 2016“, Община Варна и Българска работническа федерация „Спорт и здраве“.


В програмата са включени турнири по мини футбол, волейбол, плажен волейбол, плажен тенис, стрийтбол и дартс, които се провеждат от 1 до 29 май.

Целта на това голямо спортно мероприятие е да възроди традициите на масовия спорт на територията на Община Варна и да даде възможност на участниците от държавните учреждения и частни предприятия да се включат в спортен тиймбилдинг, демонстрирайки своите умения не само на работните си места, но и на спортните терени.

В надпреварата взеха участие 22 фирми и учреждения, част от тях с по няколко отбора. Участниците се състезават както за призовите места по спортове, така и за определяне на комплексен победител на игрите, който ще бъде обявен на официалната церемония по награждаване, която ще се състой на 31.05.2017г. от 18:00 часа в Юнашки салон.

Допълнителна информация и текущи резултат може да намерите на страницата на Българската работническа федерация: http://event.bwsf-bg.org/event/1645c27b/bg/sports

 
Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close