Стартира проект - НЕ НА АГРЕСИЯТА!

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 28.07.2017 г.
Стартира проект - НЕ НА АГРЕСИЯТА!

БМАПС ще реализира проект, с финансова подкрепа на Национална програма за младежта (2016 - 2020), Министерството на младежта и спорта, договор № 25-00-10/17.07.2017г.


Проектът е насочен във възрастова група 15 - 29 години, имащ за цел да повиши информираността за различни видове рисково поведение и негативните последствия от тях, върху личния и социалния живот на младите хора.

Ще се проведе национална кампания против агресията, с информационен анимиран клип, както и видео материали за различните видове агресия сред младите хора.

Ще се проведат кръгли маси с лектор - Световен шампион по бойни спортове, кръгли маси с психолог на тема "Разпознаване на агресията сред младежите и методи и техники за нейното преодоляване".

Също така ще се проведе и инициатива със състезателен характер, на открито, която има за цел да запознае младежите с ползите от спортните дейности и превенцията на агресията сред младежта. Тя ще въздейства върху изграждане на дисциплината и адекватното поведение в ситуации с агресия, както и за формиране на състезателен дух и желание за водене на активен и здравословен начин на живот.

Първата среща се проведе днес в Юнашкия салон, като дирекция „Спорт“ и Община Варна също са съпричастни с този проект. Проектът бе представен официално от Димитър Димитров - председател на Асоциация по плажни спортове. На срещата присъстваха още техническият секретар Курти Куртев и психоложката Анелия Марковски и световният шампион по карате киокушин Емил Костов.

 
Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close