БЪЛГАРСКАТА АСОЦИАЦИЯ СПОРТ ЗА ВСИЧИКИ съвместно с ОБЩИНА ВАРНА организират за 25-ти пореден път СВЕТОВЕН ДЕН НАХОДЕНЕТО 2017

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 29.09.2017 г.
БЪЛГАРСКАТА АСОЦИАЦИЯ СПОРТ ЗА ВСИЧИКИ съвместно с ОБЩИНА ВАРНА организират за 25-ти пореден път  СВЕТОВЕН ДЕН НАХОДЕНЕТО 2017

БЪЛГАРСКАТА АСОЦИАЦИЯ СПОРТ ЗА ВСИЧКИ съвместно с ОБЩИНА ВАРНА организират за 25-ти пореден път СВЕТОВЕН ДЕН НАХОДЕНЕТО 2017 –национална спортна проява в цялата страна.


Тя има за цел да популяризира здравословния начин на живот чрез практикуване на най-лесно достъпната и естествена физическа активност – ходенето. Спортното събитие е част от националната програма за физическа активност и развитие на българското население БУЛФАР и се провежда със съдействието на Министерството на младежта и спорта.

В град Варна Световния ден на ходенето ще се проведе на 8.10.2017 г.в Морската градина. Сборен пункт пред сцена Раковина в 10.00 часа на 8.10.2017 г.Ходи се по определен маршрут от Раковината до Делфинариума в Морската градина. След активното ходене за участниците ще има томбола с много награди.

 
Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close