Финали на ученически игри по волейбол за девойки и хандбал за юноши 11-12 клас

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 07.05.2019 г.
Финали на ученически игри по волейбол за девойки  и хандбал за юноши 11-12 клас

10 отбора от цяла България ще участват във финалите на ученически игри по волейбол XI-XII клас за девойки, които се провеждат в Многофункционална спортна зала на Първа езикова гимназия. Церемонията по откриване на състезанието ще се проведе на 9 май /четвъртък/ от 09.00 часа, като за доброто настроение на гостите ще се погрижат танцьори и вокални изпълнители от домакините на Първа ЕГ.


За турнира във Варна ще пристигнат ученически отбори от Видин, Нова Загора, Павликени, Банкя, Попово, Разлог, Пазарджик, Шумен и Казанлък.

Представителният отбор във волейбола на град Варна е съставен от ученици на Първа езикова гимназия, а всички които желаят да наблюдават срещите, могат да го направят от 09.00 до 19.00 часа.

Състезанието се провежда в периода 9-12 май, а награждаването на призовата тройка е предвидено за 12.00 часа на 12 май в залата на гимназията.


От 10 до 12 май Морската столица приема и финалите от ученически игри по хандбал XI – XII клас за юноши, като домакин на надпреварата ще е залата по хандбал в Национална спортна база „Спортпалас“. Откриването на турнира е предвидено за 10 май /петък/ от 10.00 часа. Във Варна пристигат 5 ученически отбора от София, Пловдив, Опака, Бургас, Горна Оряховица, а честта на град Варна ще защитават учениците на ПГСАГ „Васил Левски“.

Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close