Първи национален тенис турнир за аматьори на възраст 50 +

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 13.10.2020 г.
Първи национален тенис турнир за аматьори на възраст 50 +

Първият национален тенис турнир за аматьори на възраст 50 + за купата на курорта Св. св. Константин и Елена се проведе на 10 и 11 октомври 2020г. в курортния комплекс.


Завърши Първи национален тенис турнир за аматьори за участници на възраст 50 + за купата на курорта Св. св. Константин и Елена.

В почивните дни най-старият български морски курорт събра привърженици на любимия спорт от цялата страна в пилотното състезание, което се проведе във формат двойки мъже и смесени двойки. При мъжете участваха 11 двойки, при смесените се включиха 10 двойки от Варна, Несебър, Бургас, Шумен и Добрич.
При двойки-мъже победители в турнира станаха Виктор Нейчев /Варна/ и Габриел Еновкян /Варна/. Като финалисти се класира отново варненска двойка - Атанас Атанасов и Владимир Влайков.
При смесените двойки след емоционален мач призовото място спечелиха Добромир Бобев /Варна/ и Илияна Петрова /Варна/. Техни подгласници станаха Ивелина Петрова /Варна/ и Светослав Станев /Добрич/.
Победителите и финалистите получиха като награди СПА уикенди в Хотел Приморски, винени терапии за тяло в Аквахаус Термал & Бийч, ваучери за свободен достъп до термална зона на комплекса, която е подходяща за балнеология, рехабилитация и профилактика.
Турнирът се организира по инициативата „Уелнес фонд“ на курорта Св. св. Константин и Елена като част от събитийния му календар, със съдействието на Община Варна и тенис клуб „Супер спорт“.

 
Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close