НА 4 И 5 НОЕМВРИ ЗА V-ТИ ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НАЦИОНАЛЕН ТУРНИР ПО ЛЕКА АТЛЕТИКА ЗА ВЕТЕРАНИ

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 31.10.2023 г.
НА 4 И 5 НОЕМВРИ ЗА V-ТИ ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НАЦИОНАЛЕН ТУРНИР ПО ЛЕКА АТЛЕТИКА ЗА ВЕТЕРАНИ

Турнирът ще се проведе в памет на треньора на Националния отбор по лека атлетика и дългогодишен треньор по лека атлетика в гр. Варна, Майстор на Спорта и Заслужил Треньор Веселин Тончев.

Организатор на турнира е ЛСКВ “АТЛЕТИК 2002” – ВАРНА ,със съдействието на ЛАК "Виктория"– ВАРНА и с финансовото съдействие на ОБЩИНА – ВАРНА.

Целта на организаторите е да събере на приятелска среща ветерани–лекоатлети, треньори, спортни деятели и турнирът да стане традиционен и отворен за международно участие. Да се даде възможност на бивши лекоатлети - ветерани и любители да поддържат своята жизненост и повишена работоспособност. Поканват се за участие в турнира активни състезатели ветерани лекоатлети. В спортноното състезание ще вземат участие около 55 лекоатлети от страната.

 


Официалното откриване на турнира ще бъде на 4 ноември от 14:00 часа на стадион „Младост“

V-ят Национален турнир по лека атлетика "Веселин Тончев" ще се проведе в събота на 4.11.2023 год. и неделя 5.11.2023 г. по следната програма:

1. Бягания и Дълъг скок: Всички бягания и дългият скок ще се проведат на стадион "Младост" в събота, на 4.11.2023 г. от 14.00 до 17.00 часа.

2. Хвърляния и Висок скок: Всички хвърляния ще се проведат на сектора за хвърляния на Спортен комплекс "Локомотив", ул.”Академик Андрей Сахаров”14, а високият скок - в зала "Локомотив" в неделя, 5.11.2023 г.от 10.00 до 13.30 часа.

За всички участници организаторите са подготвили дипломи и малък сувенир с логото на турнира. Награждаванията на победителите са след всяка дисциплина.

 

 
Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close