Цени за почасово ползване от спортни и други организации на имоти със спортно предназначение - общинска собственост


ОСРК "Младост"

Общинският спортно-развлекателен комплекс "Младост" привлича посетители от целия град. Изграден на близо 40 дка площ, той разполага с две игрища за футбол, едно за волейбол, едно за баскетбол, закрита зимна пързалка, детски кът с езеро и водни колела, велоалея, летен амфитеатър. Детски замък, мини голф игрище, стена за скално катерене, люлки и пързалки предлагат много радостни преживявания на децата. Към спортния комплекс са изградени скейтборд парк и площадка за ролери. Работно време на касата: всеки ден от 08:00 до 20:00 часа с почивка от 12:00 до 12:30 и от 16:00 до 16:30 часа  
тел.: 052/460 086 и 052/460  087

адрес: ж.к. "Младост" , ул. "Хан Севар"

 ОСК „Морска градина”

Общински спортен комплекс „Морска градина” - "Приморски парк". На неговата площ са изградени футболно игрище, волейболно игрище и тенис корт. 
ОСК “Морска  градина “ 088 / 65 56


ОСК "Аспарухов парк"

Общински спортен комплекс „Аспарухов парк” се намира в район „Аспарухово”. На неговата площ са изградени две игрища за минифутбол, игрище за волейбол, игрище за баскетбол, както и открит паркинг за 17 автомобила. 

ОСК “ Аспарухов парк” 088 / 67 26 707

 


ОСК "Чайка"

Общински спортен комплекс „Чайка” се намира непосредствено срещу бл.27 в ж.к."Чайка". На територията му са изградени игрище за минифутбол и игрище за баскетбол. Част от часовете, за безплатни посещения на обекта, се предоставят на училищата.

 Плувен басейн „Делфини“

Плувен басейн „Делфини“ предлага един закрит басейн с размери 25 м х 12,5 м, 5 коридора. Дълбочини в двата края 1,80 м на 1,30 м, постоянно присъствие на лекар, дневен бар.

Адрес:    ж.к. Възраждане, бул. Република до „Кауфланд“

Работно време:    7.00-12.00 и 14.00-20.00 ч. с посетители.

Юлиан Върбанов – организатор на ПБ „Делфини“ - тел. 0885 050 444

 


Конна база „Виница“

Конна база „Виница“ се намира в края на кв. Виница и е на достъпно място. Тук се провеждат тренировки под ръководството и наблюдението на инструктори, а също и състезания. В базата има 4 конюшни.
Димитър Владимиров  -088 / 50 70 202

адрес: "Север - юг", кв. "Виница"

 ПК „Приморски“

Плувен басейн „Юлиан Русев“. Басейнът е с размери 25/50 м, има модерна станция за пречистване, помещения за допинг контрол. Изградени са съоръжения за достъп на хора с увреждания
Плувен басейн „Алекси Алексиев“ – Съоръжението разполага с кула за скокове и модерен Спа- център. Постоянно присъствие на медицинско лице и спасители.
Плувен комплекс „Приморски“ работи всеки ден от понеделник до неделя. На комплекса водят подготовка организирани спортни групи, спортни клубове и подрастващи. Съоръжението е отворено и за граждани срещу заплащане. Плувният комплекс е модерен и предлага съвременни условия за подготовка и забавления. На него често се провеждат състезания по плуване, синхронно плуване, водна топка, скокове във вода и различни видове водни спортове. Комплекс „Приморски“ разполага с модерна кула за скокове във вода, оборудвана по последни стандарти, както и с най-новата измервателна апаратура за провеждане на състезания по плуване.

Мястото на което е разположен плувният комплекс, на брега на морето е една от причините да бъде избиран за различни развлекателни програми и тематични вечери през летните месеци. Комплекс „Приморски“ разполага с медицинско обезпечаване, кафе-бар, специализиран магазин за плувна екипировка и съвременен СПА-център.

град: Варна

адрес: Южен плаж
тел: 052 820 646
GSM: 0882/650 146 -Марин Маринов

 


СК "Локомотив"

На територията на целия спортен компкес е разположена закрита лекоатлетичемска писта, стадион с официални размери и изкуствено покритие. Открита лекоатлетическка писта, трибуни за 2000 души. Комплексът разполага още със зала за игри/хандбал, баскетбол и др/, спортни зали за провеждане на тренировки по различни видове бойни спортове, фитнес център, шахматен клуб, още два стадиона с естествено тревно покритие, както и стадион за ръгби. Цялата площ на комплекса е приблизително 25 дка. Могат да се практикуват всички лекоатлетически дисциплини. На територията на комплекса е разположена и пожарникарска стена, отговаряща на всички изисквания за провеждане на пожаро-приложни дисциплини. Стадионът и пистата са осветени, което позволява през летните месеци денонощно използване на откритите съоръжения. Спортната база разполага с доста паркоместа със специален подход. 
Отговорник на СК “Локомотив “ 088 / 50 50 121

адрес: "Бул. Сливница" № 169

 


СК "Простор"

Спортният комплекс е един от добре оборудваните във Варна. Той разполага със зала по художествена гимнастиа, зала по борба, карате и други бойни спортове, възстановителен център и голяма модерна зала по спортна гимнастика и акробатика. На територията на комплекса е разположен и варненският спортен диспансер. Спортното съоръжение разполага с голям паркинк, както и зала за бокс. Всичко това е разположено в непосредствена близост до стадион „Спартак”. Към неговата прилежаща зона има две нови игрища с изкуствена настилка и добра инфраструктура. 
Отговорник на СК “Простор”

Емил Димитров : 0885 050 122

адрес: ул. "Селиолу" № 39А

 


Тенис кортове „Чайка”

Тенис кортове „Чайка” се намират в кв.Чайка до бл.19.Базата разполага с четири открити червени корта(шамот).Работното време на кортовете е от 07:00ч. до 21:00ч. Има осветление за по-късните часове.
Базата разполага със съблекални с душове.Помещенията са снабдени с климатична система.
Кортовете се използват за свободни тренировки, както и от състезатели на тенис клубовете в град Варна. Тренировъчния процес се извършва по фиксиран график от 10.00-14.00ч. и от 14.00-17.00ч.,който се променя в зависимост от турнирите на състезателите.

Може да се получи информация за свободните часове както и да се направи резервация за корт в офиса на базата или по телефона.(тел. за контакти: 0885 070 101)

адрес: ж.к. "Чайка" до бл.19

 


Гребна база „Сия Нейкова“

Гребна база „Сия Нейкова“ с адрес - гр. Варна, кв. „Аспарухово“ местност „Малка чайка“, разположена на площ от 17 декара на брега на Варненското езеро. Притежава хангари за лодки, закрит гребен басейн, зала за силова подготовка и тренажорна зала. Базата е предназначена за развиване на високо спортно майсторство, провеждане на тренировки по академично гребане.

Време: В дните от понеделник до петък от 17.30 до 19.00 часа,по време на цялата учебна 2015/2016 година.

Записването се осъществява на базата за академично гребане "Сия Нейкова".Телефон за допълнителна информация:
052 820 654 - Руси Колев
0899938077 - Йорданка Ненова

адрес: местност "Малка Чайка"


 


Повече информация:

http://www.sport4all.bg/
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close